Breaking News

We zijn weer terug…

Uiteraard zijn we heel blij dat jullie onze pagina hebben gevonden. Deze webshop is dan ook uitsluitend bestemd voor alles spullen, voer en beloning die voor honden bestemd zijn. Als bedrijf bestaan we al sinds 2004 maar door omstandigheden hebben we een tijdje een stap terug moeten doen voor wat betreft de verkoop aan particulieren.

Maar nu zijn we terug en we hebben geleerd van ons verleden en zullen vanaf nu in deze webshop alleen nog hondenproducten aanbieden waar wij als bedrijf volledig achter kunnen staan. Dat betekent dat wij jullie alleen nog het beste willen bieden voor jullie honden. Dat betekent geen tientallen merken hondenvoer maar alleen die voeren waarvan wij weten dat zij goed zijn voor uw hond. Wij hopen met deze nieuwe aanpak het voor jullie een stuk makkelijker te maken als consument.

Advies nodig over het hondenvoer ? Laat het ons weten en wij zullen proberen de beste optie te vinden voor jullie hond. Hopelijk kunnen jullie vinden wat jullie zoeken en mocht er onverhoopt toch iets zijn wat jullie niet kunnen vinden neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *